Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців, які беруть участь у корпоративах, перевірятимуть податківці

У період масових новорічних корпоративів фіскальна служба посилює свою роботу. Перевірятимуть чи всі бенкети «пробиваються» через касові апарати. Крім того, увагу приділять і вуличній торгівлі алкоголем у місцях масових гулянь херсонців. Для когось свята та вихідні, а у фіскальної служби посилена робота.

«Основна увага на суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у місцях масового відпочинку. Це і виїзна торгівля, і виносна торгівля. Повинні бути виконані всі законні вимоги. Для торгівлі алкогольними напоями потрібно отримувати відповідну ліцензію і відповідно застосовувати касові апарати. Хочу нагадати, щоб підприємці не забували пробивати через касові апарати виручку за проведені заходи», – прокоментував Роман Мальований, заступник начальника відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту ГУ ДФС у Херсонській області.

Багато хто з херсонців заздалегідь оплачують свої новорічні корпоративи і звикли, що рахунок приносять після свята з остаточною сумою. Але за законом чеки у такому разі клієнти мають отримати двічі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН