Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українське держпідприємство офіційно визнали постачальником Mercedes

Державне підприємство Електричні системи, що входить до складу держконцерну Укроборонпром, стало офіційним постачальником комплектуючих для продукції Mercedes, пише НВ Бізнес.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

Голова підприємства Олександр Тищенко зазначив, що це стало можливим завдяки партнерству з американською компанією Delphi, яка вже має успішний досвід співпраці з Укроборонпромом.

“У нас працювала група аудиторів Daimler. Після ретельної перевірки вони дали позитивний висновок щодо нашого заводу. Нас офіційно визнали постачальником Mercedes”, – сказав Тищенко.

Він також додав, що вже багато років поспіль держпідприємство Карпати, у складі концерну, успішно виробляє на замовлення компанії електрокабельну продукцію для автомобілів. Підприємство атестоване за міжнародною системою якості ISO 9001:2000, а за неухильне дотримання цілей у сфері якості його було сертифіковано й за міжнародною системою якості ISO TS 16949.

У концерні також нагадали, що нове держпідприємство Електричні системи було засноване у липні у Вінницькій області. Також зазначається, що американська компанія Delphi Corporation стала партнером цього виробничого проекту і вже розмістила перше замовлення. Зараз підприємство активно навчає персонал і готується до офіційного старту своєї роботи.

Крім того, зазначається, що вже у 2017 році Електричні системи перерахують 6 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН