Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський віце-мер Шевченко пішов

Заяву про звільнення написав Євген Шевченко, заступник Миколаївського міського голови.

З цієї нагоди у Фейсбуці пан Шевченко написав:

«Шановні миколаївці! Прийняв для себе важливе, зважене рішення і написав заяву про звільнення з посади заступника Миколаївського міського голови.

Протягом трьох років роботи на цій посаді здобув неоціненний досвід, вклав чимало зусиль та частку своєї душі у кожну справу. За цей період у соціально-гуманітарній сфері міста Миколаєва відбулося багато позитивних змін: впроваджено інновації, оновлено матеріально-технічну базу, створено умови для подальшого активного розвитку.

Звісно ж, досягнути таких результатів не вдалося б без людей, які працювали поруч зі мною. Щиро дякую керівникам управління охорони здоров’я Ларисі Дергуновій та Ірині Шамрай, начальнику управління освіти Ганні Деркач, керівникам управління з питань культури та охорони культурної спадщини Лілії Заворотній та Юрію Любарову, очільникам управління у справах фізичної культури та спорту Миколі Роздобудьку та Олегу Машкіну, директору департаменту праці та соціального захисту населення Сергію Бондаренку, керівнику Служби у справах дітей міської ради Ірині Шамаріній та начальнику управління молодіжної політики Олегу Соколику, директору міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вірі Гончарук. Дякую за сумлінну роботу колективам всіх підрозділів та моїй незмінній помічниці Ірині Пігіній.

Особливі слова вдячності за співпрацю та підтримку важливих для громади ініціатив хочу адресувати депутатському корпусу Миколаївської міської ради 6 та 7 скликання.

Ми зробили великий крок уперед, та місто завжди потребує руху і змін. Впевнений, що соціально-гуманітарна сфера й надалі стрімко розвиватиметься, а разом з нею – і наш рідний Миколаїв!»

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН