Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вечір-спомин “Я – українець”, присвячений пам`яті воїна Романа Набєгова пройшов у Херсоні

Настоятель храму Святої Тройці Тройці протоієрей Євгеній Сидоренко став учасником змістовного заходу, який відбувся у одній з аудиторій Херсонського ліцею харчової промисловості. Вечір-спомин “Я – українець”, присвячений пам`яті воїна Романа Набєгова.

На заході були присутні мама Романа – Оксана Василівна і його люба бабуся – Тетяна Іванівна, лауреат міжнародних пісенних конкурсів співак Максим Лозовий та бабуся кращого друга Романа, Руслана Циганкова – Єлизавета Петрівна.

Усі учасники відвідали музей бойової слави, де містилася ексозиція, присвячена подіям в Іловайську, де і загинув Роман Набєгов.

Лунали щирі слова подяки та підтримки, вірші Романа та вірші на честь подвигу воїнів-захисників України.

Після того, як виступили студенти ліцею – отець Євгеній Сидоренко виступив із словом, розповів про жертовність, про цінність життя, сім`ї та захист християнської моралі, миру і добра.
Усе почуте і побачене дуже вразило всіх присутніх. Національно-патріотичне виховання молоді відбувається в кращих традиціях. У них є реальний приклад для наслідування і поваги. Студенти ліцею є активними учасниками волонтерського руху, тож вони розповіли нам про свою роботу.
Дуже символічний захід напередодні Дня народження Романа Набєгова залишив емоційний відбиток в серцях небайдужої української молоді!

Православна Церква Святої Тройці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН