Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вивезено на Херсонське міське сміттєзвалище 702 куб.м сміття та листя

За минулий тиждень з 30.10.2017 по 03.11.2017 підрядними організаціями департаменту житлово-комунального господарства виконувались роботи з прибирання прибордюрної частини доріг механізованим та ручним способом, прибирання випадкового сміття з зелених зон, очищення урн від сміття. Також проводяться роботи з очищення зелених зон від листя. Вивезено на міське сміттєзвалище 702 куб.м сміття та листя.
Підрядною організацією ПП «Комплектавтодор» виконано роботи з обрізки дерев в кількості 12 штук за такими адресами: вул. Перекопська,153-а, 199, Кулика,135 тощо та знесено 15 шт. дерев за адресою вул. І. Кулика.
Комунальним підприємством КП «Херсонміськсвітло» виконано поточний ремонт на 4-х об’єктах: МКР Корабел 1 в районі житлових будинків вул. Дорофєєва, 2, 4, 4-а, 6 ,8, 16, 20, 20-а, дитсадок №9 та прохід від просп. Кутузова до просп. 200 річчя Херсону, вул. Л. Заменгофа (Благоєва) 4-а, вул. Дорофєєва, 38,40.
Підрядним підприємством департаменту житлово-комунального господарства виконано капітальний ремонт електромереж зовнішнього освітлення на 2-х об’єктах: вул. Ціолковського, вул. Бойка.
Відділ по взаємодії з громадськістю Департаменту ЖКГ Херсонської міської ради
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН