Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Духовно підтримує херсонських прикордонників головний військовий капелан Ігор Семеніхін

До Дня захисника України на території Херсонського прикордонного загону освячена дерев’яна капличка. Вона розташовується навпроти плацу, де щодня відбувається шикування прикордонників.

Настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Ігор Семеніхін вже тривалий час духовно окормляє бійців загону. До нього приходять більшість військовиків зі своїми душевними потребами.

«Все почалось з того моменту, як я прийшов до прикордонників. Багато хто підходив, щоб вилити душу, поспілкуватись, поговорити про те, чого не можуть розповісти ні рідним, ні колегам. Керівництво загону вирішило звести на території об’єкту капличку, в якій ці бесіди проходили б сам на сам і можна було проводити богослужіння. Влітку розпочалось будівництво невеличкого храму і напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці і Дня захисника капличка була відкрита і освячена. На урочистій події були присутні командири всіх військових частин Херсонського гарнізону», – розповів протоієрей Ігор Семеніхін.

Зараз отець Ігор виконує обов’язки капелана Херсонського прикордонного загону, буде продовжувати підтримувати бійців і молитись за захисників, що стримують просування агресора, і за мир в Україні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН