Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зараз будівництво клініки Козявкіна в Генічеському районі на завершальному етапі

Сприяти зведенню цього потужного об’єкту мав би законопроект, що дозволив би інвесторам вкладати кошти у будівництво сучасних медичних закладів, прийняття якого поки гальмується через супротив очільника міністерства охорони здоров’я України. Про це «Українському Півдню» повідомив народний депутат Валерій Карпунцов.

Народний депутат родом з Чернігівщини, зараз мешкає в столиці, але Херсонщину називає третьою батьківщиною. З нашим краєм поєднує дружба з багатьма херсонцями і жителями області. Тривалий час опікується будівництвом Міжнародної клініки відновлювального лікування у селі Щасливцево на Арабатській Стрілці, генеральним директором якої є доктор медичних наук, професор, Герой України Володимир Козявкін.

«Зараз будівництво клініки – на завершальному етапі. Планується, що з наступного року медичний заклад почне функціонувати. У вас благодатний край і гарні люди, заважає розвитку нерозуміння чиновників, відсутність у них системного бачення, забюрократизованість всієї системи. Як і загалом в Україні. Ми розробили проект, який би створював економічний клімат для залучення інвесторів. Проект закону обійшов всі комітети, отримав висновки, але його прийняття гальмується через кардинально іншу позицію в. о. міністра охорони здоров’я. Її позиція впливає і на точку зору прем’єр-міністра. Але ми здолаємо всі перепони. З клінікою Володимира Козявкіна питання вирішене практично на 99%, є інвестор і вже підписане рішення», – розповів народний депутат Валерій Карпунцов.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН