Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво Міжнародного аеропорту «Херсон» провело переговори щодо відкриття авіарейсу Мінськ-Херсон-Мінськ

7 квітня 2017 року в столиці Республіки Білорусь, місті Мінськ, були проведені переговори між керівництвом Авіакомпанії «БЕЛАВІА» та делегацією Міжнародного аеропорту «Херсон» щодо відкриття регулярного сполучення за маршрутом Мінськ-Херсон-Мінськ.

У заході взяли участь керівний склад Авіакомпанії «БЕЛАВІА»: генеральний директор Анатолій Миколайович Гусаров, заступник генерального директора по маркетингу Ігор Миколайович Чергинець, начальник відділу організації регулярних перевезень Наталія Василівна Семенчук, начальник відділу договорів з наземного обслуговування Наталія Кирилівна Олександрина, спеціаліст відділу договорів з наземного обслуговування Юлія Георгіївна Гринчик, в.о. директора КП ХОР «Херсонські авіалінії» Віталій Петрович Кучерук та начальник служби організації перевезень Сергій Леонідович Коваль, пишуть Херсонські факти.

Під час переговорів була проведена презентація аеропорту «Херсон», розглянуті основні напрямки торгово-економічного потенціалу Херсонської області.

«Ми зацікавлені у відкритті регулярного рейсу за маршрутом Мінськ – Херсон – Мінськ з урахуванням можливостей транзиту через Мінськ по маршрутній мережі авіакомпанії «БЕЛАВІА», – зазначив Віталій Кучерук.

Для оцінки економічної доцільності виконання регулярних польотів між Мінськом та Херсоном, з метою розрахунку вартості рейсу та тарифів на пасажирські перевезення Авіакомпанії «БЕЛАВІА» запитані ставки зборів на наземне та аеропортове обслуговування в аеропорту «Херсон», а також можливі преференції на дані послуги.

«Спочатку я хотів би побачити вартість рейсу на наших типах повітряних суден з урахуванням наданих преференцій. Після цього ми зможемо прорахувати тарифи прямі і наскрізні, після чого і стане зрозуміло чи можливо реалізувати даний проект», – прокоментував Ігор Чергинець, заступник генерального директора Авіакомпанії «БЕЛАВІА».

За результатами було підписано протокол переговорів щодо намірів відкриття для аеропорту «Херсон» нового регулярного рейсу між аеропортом міста Мінськ авіакомпанією «БЕЛАВІА», з можливим подальшим укладенням маркетингового договору, з урахуванням вигідної цінової політики авіаквитків для пасажирів.

На офіційному веб-сайті аеропорту «Херсон» відкрите голосування з метою дослідження зацікавленості громадян у запуску рейсу сполученням Мінськ-Херсон-Мінськ.

Віталій Кучерук повідомив, що комунальне підприємство Херсонської облансої ради «Херсонські авіалінії» розробляє для авіакомпаній програму застосування знижувальних коефіцієнтів до граничних ставок аеропортових зборів, послуг з наземного обслуговування повітряних суден та пасажирського обслуговування в Міжнародному аеропорті «Херсон» згідно діючого законодавства України. Дана інформація буде розміщена у відкритому доступі на офіційному веб-сайті аеропорту «Херсон».
Крім того, в будівлі аеровокзального комплексу відкритий куточок авіакомпанії «БЕЛАВІА» та історії Республіки Білорусь.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН