Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З Херсона до Львова за півтори години: в аеропорту “Херсон” відкрили новий авіарейс

Тепер мешканці області зможуть подорожувати до Львова, а львів’яни відкриють для себе туристичну Херсонщину. Сьогодні в Міжнародному аеропорту “Херсон” відкрито новий авіарейс “Львів – Херсон – Львів” лоукостера “Sky Up”.

Рейс здійснюватиметься тричі на тиждень: в понеділок, четвер та суботу. Вартість квитка стартує від 500 гривень. Першим рейсом прилетіли 104 пасажири.

Олена сьогодні завітала на Херсонщину, аби відвідати друзів. Дівчина зазначила, що вона обрала цей авіарейс через доступну ціну та короткий час перельоту.

“Від польоту в мене чудові враження. Я рада, що відкрили такий авіарейс. Це гарна нагода не їхати автомобілем, а швидко і комфортно прилетіти”, – розповіла Олена.

Перших пасажирів, які скористалися новим авіасполученням, привітав заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан. За його словами, відкриття нових авіарейсів робить Херсонщину привабливішою для туристів.

“Аеропорт “Херсон” – це не тільки повітряні ворота нашої області, а й півдня країни. Я вважаю, що цей маршрут пожвавить нашу туристичну галузь. Чекаємо всіх на Херсонщині”, – зазначив Вадим Чабан.

Херсонська область стає більш відкритою для внутрішнього туризму. Ще більше людей переконуються, що саме Херсонщина – перлина півдня України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН