Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині розшукується власник підпільного виробництва

У передмісті Херсона працівники податкової міліції разом із співробітниками слідчо-оперативної групи Головного управління Національної поліції в Херсонській області та Міжрайонного оперативно-розшукового відділу Прикордонної служби зупинили незаконну діяльність підпільного швейного цеху з пошиву верхнього одягу, який поставляли на ринки.

Для реалізації швейних «брендів» на території України власник «міні-фабрики» організував справжнє підпільне виробництво з масового пошиву жіночого та чоловічого одягу без жодних реєстраційних документів для ведення підприємницької діяльності.

Дмитро Сосинович, перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області прокоментував так: «Ми склали матеріали, які направили до суду про існування підпільного цеху, який виробляв продукцію – зимові чоловічі та жіночі куртки, що поставлялися на ринки Херсонщини та інших областей. Я вважаю, основне – припинена діяльність, надана правова оцінка і будемо чекати рішення суду по даному випадку».

На обладнання власники цеху не скупилися. Робітники працювали на двадцяти двох промислових швейних машинах. Облаштували спеціальні складські приміщення для готової продукції. Виготовляли «брендові колекції» 16 неоформлених працівників – іноземців в’єтнамського походження. Разом із дорослими працювали троє неповнолітніх дітей.

Наразі працівники податкової міліції фіскальної служби області вживають заходи для встановлення місцезнаходження власника – організатора незаконної діяльності підпільного цеху аби притягнути його до адміністративної відповідальності.

Адміністративна відповідальність передбачає накладення штрафу від 17-ти до 34-х тисяч грн. з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних незаконно.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН