Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У дитсадках та школах Миколаєва подорожчало харчування

Виконком міської ради затвердив нові норми харчування в навчальних закладах, повідомляє кореспондент «Миколаївської правди».

Зміни пов’язані з необхідністю привести у відповідність грошові норми до натуральних, згідно з Постановою Кабінету Міністрів №1591.

Голова Миколаївського управління освіти Ганна Деркач зазначила, що для дітей до 3-х років в дошкільних навчальних закладах загального типу вартість обіду складе 19 гривень 50 копійок, діти від 3 до 6 років в дошкільних навчальних закладах загального типу можуть пообідати за 25 гривень 35 копійок. Дітям до 3-х років в дошкільних навчальних закладах загального типу харчування обійдеться в 13 гривень 57 копійок.

Дітям від 3 до 6 років в дошкільних навчальних закладах загального типу з самостійним приготуванням їжі — 18 гривень 20 копійок, з цілодобовим перебуванням — 21 гривня 50 копійок, санаторного типу — 21 гривня 50 копійок.

Для пільгової категорії учнів загальноосвітніх установ вартість обіду встановлена на рівні 12 гривень 50 копійок, для учнів 1-4 класів загальноосвітніх шкіл — 10 гривень.

Члени виконкому одноголосно підтримали запропонований проект рішення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН