Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Из бюджета Запорожья потратят почти полмиллиона на проведение туристического форума

Из бюджета Запорожья потратят 440,5 тысяч гривен на проведение туристического бизнес-форума. Об этом 061 стало известно из проекта решения исполкома, опубликованного 2 августа на сайте мэрии.

В документе указано, что изначально на проведение форума предлагалось выделить 82,5 тысяч гривен, но мероприятие решили сделать более масштабным, в итоге сумма составит в 5 раз больше – 440 тысяч гривен.

Форум пройдет 12-13 октября в “Козак палац”.

“В рамках форуму планується запросити кращих українських та закордонних спікерів, спеціальних гостей, туроператорів та журналістів міжнародного рівня. В конференц-залі планується проведення Ради туристичних міст і регіонів України з представниками департаментів усіх туристичних міст України, виступлять представники всесвітньо відомої компанії «Google» та представники Національної Ресторанної премії Соль. Буде організовано воркшоп, на якому запорізькі туристичні оператори зможуть домовитись про співпрацю та підписати договори і контракти зі всеукраїнськими та міжнародними туристичними операторами для просування і реалізації запорізького туристичного продукту. Для знайомства з містом та популяризації туристичних обʼєктів Запоріжжя заплановано організувати фан-тури за 3 напрямами: для журналістів національних та міжнародних ЗМІ, для інвесторів та грантодавців та для спеціально запрошених гостей”, – говорится в пояснительной записке. 

www.061.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН