Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ проводить обшуки в запорізьких обладміністрації та мерії

Правоохоронці проводять слідчі дії в будівлях Запорізької міськради і Запорізької облдержадміністрації сьогодні, 1 серпня.

Проведення обшуків у мерії порталу Depo.Запоріжжя підтвердили у прес-центрі Управління СБУ в Запорізькій області.

Слідчі дії в будівлі мерії відбуваються в рамках відкритого кримінального провадження за ухвалою слідчого судді. При цьому в СБУ не уточнюють, за якою статтею воно відкрите. Отримати коментар з приводу слідчих дій у керівника Управління внутрішньої політики, преси та інформації міськради Володимира Головешки поки не вдалося – він не відповідає на дзвінки.

У той же час, за повідомленням місцевих ЗМІ, слідчі дії також відбуваються у будівлю ЗОДА. За повідомленням видання “Форпост“, що посилається на власні джерела, співробітники СБУ шукають в кабінетах чиновників Запорізької облдержадміністрації камери відеоспостереження та обладнання на каналах зв’язку, яке було встановлено незаконно. Утім, керівник Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА Леван Шишинашвілі повідомив, що йому нічого невідомо про обшуки в ОДА, адміністрація працює у звичайному режимі.

Нагадаємо, НАБУ сьогодні, 1 серпня, обшукує обласну лікарню Запоріжжя. Головлікаря затримали.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН