Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Головний фіскал Херсонщини проанонсував найближчим часом кілька гучних справ у бюджетній сфері

Херсонська журналістка Лідія Григор’єва на Фейсбуці прокоментувала вихід вчора на Українському півдні статті “Цифра 29 стане роковою для Херсона“:

– І знову про бюджет Херсона. На 2017 рік – це 2млрд. 300 млн. гривень, але попри все місто занепадає, скажемо відверто. Місцеві депутати, розподіливши за 2 роки 500 млн. гривень понадпланових надходжень, нічого путнього не придумали, як вкинути ці гроші в свої збиткові комунальні підприємства.

Ви ж не знали, що багато хто обирався тільки для того, щоб з безробітнього перетворитись до керівника установи, яка фінасується з бюджету. Деякі депутати, купуючи за гречку голоси людей похилого віку, знов приходять у владу, сидячи на бюджетних потоках.Але, Бог з тими, хто крав при регіоналах, у них це вже в крові, але ті, що прийшли з Майдану?.
Давайте познайомимось ближче з тими, кому ми завдячуємо , що вперше за десятиліття в освіту під час літніх канікул не виділено достатньо коштів. Це в них діти тепер будуть вчитись в елітних закладах, а ваші діти, шановні херсонці, що робитимуть, коли на їх голову капатиме дощ?
Приклад, найбільша школа в Таврійському мікрорайоні №56, де навчається 1300 дітей. Чому мовчить батьківський комітет, чому мовчить директор, ви гадаєте потім збудують нову? ПОМИЛЯЄТЕСЬ

У відповідь на цей пост, начальник Управління ДФС України у Херсонській області Ігор Клим повідомив наступне:

 – Дійсно, коли закликаєш бізнес до прозорої діяльності та сплати податків, у відповідь чуєш – вони все рівно все розкрадуть. Але руки не опускаються, ми будемо і надалі забезпечувати понадпланові надходження податків до місцевих бюджетів. Разом з тим, десятки кримінальних проваджень по розкраданню коштів бюджету м. Херсона – це лише початок. Найближчим часом будуть цікаві “реалізації”!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН