Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським АТОшникам з передової землю надають в останню чергу

Херсонський волонтер Галина Уманець, яка опікується місцевим центром допомоги військовим, на Фейсбуці розповіла про долю одного з вояк, який зараз служить на передовій, захищаючи суверенітет України. Пише – на жаль, місцева влада не надто дослухається до потреб героїв:

 – Нещодавно до нас завітав учасник бойових дій, кіборг Віталій, який боронив Донецький аеропорт, і вже 3 роки виконує бойові завдання на сході по охороні цілісності Української держави. Боєць потрапив під обстріл, отримав контузію, пройшов лікування у шпиталі, отримав відпустку на реабілітацію, та доля дала нове випробування: Віталій знову потрапив до лікарні, але цього разу дитячої – з маленьким синочком. Відпустка закінчується, і скоро боєць знову вирушає до зони АТО.

До центру звернувся по допомогу з різних питань, зокрема, вже 3 роки стоїть в черзі на землю для учасників бойових дій. З болем в душі захисник каже “Чому так? Чому тим захисникам, що на передовій, чергу по землі відсувають все далі й далі.” В нього немає можливості ходити по кабінетах, так як він увесь час знаходиться на передовій, а вдома дружина з маленькими діточками, одному з яких 5 місяців, іншому – 5 рочків.

Ось такі проблеми доводиться вирішувати нашим захисникам. Але не завжди виходить позитивно, на жаль…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН