Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Голопристанському районі пожежу локалізовано

Про те що сьогодні вдалося локалізувати пожежу у Чулаківському лісництві, що на Голопристанщині, на Фейсбуці повідомляє Андрій Гордєєв, голова Херсонської облдержадміністрації.

Він пише, що пожежа охопила близько 20 га лісу, але оперативно відреагували рятувальники, що допомогло загасити вогонь:

 – Оперативно відреагувавши, відповідні служби задіяли авіацію, а саме пожежний літак АН-32, два вертольоти МІ-8 та загасили полум’я. Також над гасінням пожежі працювало 24 одиниці техніки і близько 80 осіб. З них 13 пожежних автомобілі і 3 трактори та 45 осіб працівників від обласного управління лісового та мисливського господарства. Крім того 8 одиниць техніки (пожежних автомобіля) та 38 осіб від Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Наразі діє оперативний штаб, до якого увійшли директор Голопристанського лісомисливського господарства Попович В.М., начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Чорний С.М. та заступник директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Туренко І.В.

Поки правоохоронці встановлюють причини пожежі, хочу звернутися до всіх співвітчизників. З настанням спекотної погоди ризики займання вогню збільшуються, тому майте розум, будьте обачними і дотримуйтеся правил поводження в лісі. Адже елементарна людська недбалість може призвести до незворотніх наслідків.

Давайте берегти природу нашого Таврійського краю разом!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН