Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бердянському порту побудують зерновий термінал

ДП “Бердянський морський торгівельний порт” побудує зерновий термінал. На проект передбачено кошти у розмірі  70 млн грн.

Планується будівництво на території ДП “БМТП” чотирьох сховищ силосного типу для зберігання зернових вантажів з ємністю зберігання 32 тис. тонн, будівництво станцій розвантаження і завантаження автомашин, будівництво станцій вивантаження вагонів на залізничних коліях, повідомляє видання Аgronews.

Також планується будівництво магістральної транспортної галереї і суднонавантажувальної машини для перевантаження зернових з вагонів, автомашин і силосів на судна, що дозволить збільшити інтенсивність обробки суден.

Проект буде реалізовуватись за власні кошти ДП “БМТП”, накопичені за період 2014-2015-го років. Проект розрахований на два роки.

Будівництво зернового терміналу дозволить значно прискорити обробку суден із завантаження зернових в умовах існуючої жорсткої конкуренції з, так званим, портовим оператором “Аскет Шиппінг”, запровадження передової технології зберігання та завантаження зернових сприятиме суттєвому зростанню показників перевалки зерна в “Бердянському морському торговельному порту”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН