Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Буряк скликає чергову сесію. У порядку денному – крематорій, зони вигулу для тварин та нове КП

Чергова – сімнадцята – сесія Запорізької міськради відбудеться у середу, 31 травня.

Про це з посиланням на відповідне розпорядження міського голови Запоріжжя Володимира Буряка повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

До порядку денного сесії запропоновані зміни до десятка міських програм, зокрема, до “Програми розвитку та сприяння ремонту житла в будинках житлово-будівельних кооперативів та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, попереднім власником яких були житлово-будівельні кооперативи міста Запоріжжя, на 2017 – 2020 роки”. Доведеться депутатам розглянути петиції, що набрали відповідну кількість голосів городян: зокрема, щодо створення спеціалізованих зон вигулу домашніх тварин, щодо встановлення урн для сміття на вулицях міста, щодо будівництва крематорію в Запоріжжі.

Також депутатам пропонується затвердити Цільову комплексну програму забезпечення молоді міста житлом на 2017-2021 роки; утворити нове комунальне підприємство – “Інститут розвитку міста Запоріжжя” Запорізької міської ради.

Нагадаємо, шістнадцята сесія Запорізької міськради тривала майже 10 годин, депутати ухвалили програму поводження з тваринами, рішення про підвищення зарплатні педагогам та підтримали петицію проти пам’ятника Джону Леннону.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН