Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ми маємо підтримувати юні таланти, – Юрій Рожков

Фестиваль творчості «Таврійська зірка» підбив підсумки третього сезону. За цей час він став майданчиком, де талановиті діти не лише мають можливість виступити на великій сцені, а й створити відеокліп.

Херсонський телеканал «Твій плюс» за спонсорської підтримки розкриває таланти молоді. На сцені кіноконцертної зали «Ювілейний» – добре відомі у Херсоні й області вокальні, хореографічні театральні колективи, солісти у жанрах «академічний та естрадний вокал», інструменталісти. І 20 учасників – переможців відбіркового туру, який проходив у всіх районних музичних школах.

Головний спонсор фестивалю «Таврійська зірка», депутат обласної ради Юрій Рожков протягом шести місяців разом з організаторами творчого конкурсу побував у школах мистецтв у глибинці.

«Я як підприємець, батько трьох дітей вважаю, що ми повинні знайти і підтримати діток, що мають талант від Бога. Завданням дорослих (нас, директорів і викладачів музичних шкіл області) було – дати можливість дітям виступити на великій сцені. Ми прослухали близько 200 дітей, і на гала-концерт запросили 20-х. Всі вони отримали заохочувальні призи від спонсорів. Тому що найкращі інвестиції – це інвестиції, вкладені в дітей», – впевнений Юрій Рожков.

Телевізійний проект каналу «Твій плюс» постійно діючий. Третій сезон фестивалю дитячої та юнацької творчості «Таврійська зірка» завершено і розпочато четвертий.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН