Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Призначено нового керівника ГУ ДФС у Миколаївській області

Виконуючим обов’язки начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області призначено Романа Кріля, повідомляє прес-служба ДФС.

Пріоритетом у своїй діяльності на цій посаді новий керівник визначив подальшу трансформацію ДФС в якісну сервісну службу, яка буде не каральною установою, а партнером для бізнесу.

Також Роман Кріль наголосив, що одним із основних завдань ДФС вважає допомогу місцевим громадам в досягненні фінансової самостійності.

Він підкреслив, що на новій посаді приділятиме пріоритетну увагу стану справ на Миколаївській митниці.

«Більше року я очолював Миколаївську митницю ДФС й зумів досягти позитивних результатів. Зокрема, в 2016 році вона перерахувала до державної скарбниці платежів на суму 3,8 мільярдів гривень, що на 15,5% більше, ніж в позаминулому році. В торгових операціях між Україною та Євросоюзом Миколаївська митниця увійшла в ТОП-5 за видачею сертифікатів зразка EUR.1 при експорті вітчизняних товарів до ЄС. Ми запровадили низку інноваційних практик. Зокрема, систему «Єдине вікно», яка заощаджує час та зусилля підприємців, мінімізує їх контакти з державними службовцями, що автоматично знижує корупційні ризики. Як керівник Миколаївської ДФС працюватиму над тим, аби ці досягнення були збережені й розширені. Це важливо ще й тому, що в цьому році половина коштів від перевиконання митних планів піде на ремонт доріг у Миколаївській області й дозволить модернізувати транспортну інфраструктуру», – відзначив Роман Кріль.

Свідок.info

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН