Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонській області 32 громади не сплачували акцизний податок, – Ігор Клим

У фіскальній службі зізнаються, що минулий рік був складним. Його почали з наведення ладу у сплаті акцизного податку. 32 громади області його не сплачували зовсім. Зараз гроші перераховують всі. Чимало галасу наробила операція «Курорт», яку провела фіскальна служба.

Ігор Клим, начальник ГУ ДФС у Херсонській області прокоментував: «На жаль, на морських узбережжях люди забули, що податки необхідно сплачувати, необхідно реалізовувати підакцизну продукцію тільки за умови наявності ліцензії».

В обласній державній адміністрації говорять, що вони вкладають гроші в рекламу області, її популяризацію для туристів, мобілізують потужності залізниці та перевізників, а місцеві підприємці податки платити не хочуть – воліють гроші класти тільки собі в кишеню, а не перераховувати до бюджету. Торішні 3,5. млн. туристів мали б озолотити нашу область, а за сезон кошти зібрали не такі й великі.

«Я вдячний вашому терпінню, коли ви до першого липня ходили і просто попереджали всіх потенційних платників податків про те що потрібно зареєструватися і платити податки. Це не такі великі суми. Держава сьогодні вкладає великі кошти. І коли ми вкладаємо близько 40 млн. лише на дорогу, яка йде до Залізного Порта, а потім ці платники податків кажуть, що ми тут зараз будемо забастовку робить і перекривати дорогу, щоби нас не перевіряли… Тоді, вибачте, навіщо інші платники податків платять? Навіщо ми робимо дорогу до цієї інфраструктури?», – прокоментував Андрій Гордєєв, голова Херсонської облдержадміністрації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН