Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР ОАЕ ВИСОКО ОЦІНИВ НОВІТНІЙ УКРАЇНСЬКИЙ “ФАНТОМ”

Одразу після офіційного відкриття наймасштабнішої військової виставки світу “IDEX-2017” Прем’єр-міністр і віце-президент Об’єднаних Арабських Еміратів Мохаммед ібн Рашид аль-Мактум відвідав стенд Державного концерну “Укроборонпром”. Найбільшу увагу шейх приділив новітньому українському безпілотнику “Фантом” та виразив свою зацікавленість продуктом.

Генеральний директор “Укроборонпрому” ознайомив прем’єр-міністра  з усією експозицією Концерну та обговорив із ним військово-технічну співпрацю між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами, зазначивши на її пожвавленні за останні роки.

Цього року Концерн на IDEX представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, сконцентрувавши увагу на сучасних безпілотних технологіях та передових броньованих машинах. Саме сьогодні відбулась й міжнародна прем‘єра безпілотного “Фантому”, а також були продемонстровані безпілотники Anser та Patriot R2.

Окрім цього на стенді “Укроборонпрому” представлені бойові машини БТР-4 та “Дозор-Б”, бойові модулі “Тайпан” та БПУ 12,7, кероване ракетне та артилерійське озброєння, а також інші передові розробки підприємств-учасників Концерну.

Українська експозиція на IDEX-2017 викликає неабиякий інтерес у представників інших компаній та іноземних делегацій, адже висока якість українського ОВТ підтверджується реальними бойовими діям, що тривають на Сході Україні.

Укроборонпром

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН