Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Щоденно у Херсоні близько сотні безхатченків отримують гарячі обіди

Організував гаряче харчування людям, що живуть на вулиці з різних обставин, відомий волонтер і підприємець Олег Баркаренко.

Відомий, перш за все, як організатор єдиного хостела в Херсоні для переселенців та воїнів АТО. За сприяння фонду „Українські серця”, який очолює Олег Баркаренко, в області й інших регіонах встановлені меморіальні дошки загиблим воїнам. І реалізація ініціативи, спрямованої на допомогу безхатченкам.

До магазину спортивних товарів по вул. Торговій (колишній – 21 січня) №42-А щодня приходять за тарілкою гарячого супу чи борщу люди, що опинились без даху над головою.

Щодня ми годуємо гарячими обідами від 70 до 100 осіб. Біля магазину організували пункт роздачі. Люди, що приходять до нас, доведені до межі, і ми хочемо їх підтримати”, – розповів Олег Баркаренко.

За словами волонтера, всі звернення до міської влади про допомогу цій категорії залишились без відповіді. Для відновлення документів (а часто вони втрачені) з безхатченків вимагають 350 гривень. А гроші на ці видатки мають виділятись з бюджету. Олег Баркаренко закликає чиновників і керівників міста звернути увагу на цю проблему.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН