Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Видатного педагога Олега Мішукова згадували сьогодні у Херсоні

Народний депутат України Олександр Співаковський, який багато років пропрацював до цього у ХДУ, написав на Фейсбуку про вечір пам’яті Олега Мішукова – людини, разом з якої пліч-о-пліч пройдено багато випробувань, народилося стільки ідей щодо розвитку цього ВИШу:

 – Уже цілих п’ять років немає з нами Олега Васильовича Мішукова – пасіонарної особистості, багатогранної і безмежно талановитої людини. Він надзвичайно багато зробив для розвитку освіти і культури в нашому місті. Та, напевне, ще стільки ж – не встиг, бо пішов занадто рано, у розквіті сил і таланту. Педагог від Бога, людина-енциклопедія, креативний і іронічний — його просто обожнювали ліцеїсти та студенти і поважали колеги. Хоча він був різним. Декому здавався таким собі криголамом, який на шляху до мети здатен здолати будь-які труднощі. Ті ж, хто знав Олега Васильовича ближче, насамперед, бачили його глибоку і рефлексуючу душу. Бо був він перфекціоністом, у всьому прагнув брати найвищі висоти. І не втомлювався вдосконалювати себе і світ навколо. Чомусь прийнято вважати, що незамінних людей не буває. Але це точно не про нього. Гадаю, не я один і досі час від часу ловлю себе на тому, що подумки запитую себе: а як би в цьому випадку вчинив Олег Васильович?

В актовій залі ХДУ на вечорі пам’яті зібрались друзі, колеги, учні – всі, хто знав, любив та цінив Олега Мішукова, видатного педагога Херсона.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН