Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

НА БАЗІ АНТОНІВСЬКОЇ ЗОШ№18 ПОБУДУЮТЬ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК

У жовтні відбулася зустріч депутата обласної ради від “Солідарності” Юрія  Рожкова і депутата міської ради Сергія Жуйкова з міським головою Херсона Володимиром Миколаєнком та начальниками профільних управлінь з метою узгодження схеми співфінансування проекту — сучасного багатопрофільного спортивного майданчику на базі Антонівської загальноосвітньої школи №18.

Це “якірний”проект для двох селищ Кіндійки та Антонівки, який буде виконувати не тільки спортивно—оздоровчу функцію для школярів та мешканців селищ, але й стати соціально орієнтованим центром спортивного дозвілля. Загальна вартість проекту — 1 млн. грн. Завдяки зусиллям народного депутата Олександра Співаковського вдалося забезпечити 577 тис. грн у вигляді державної цільової субвенції, решта вартості проекту за рахунок понадпланових надходжень в місцевий бюджет та виділення 100 тис. грн Антонівською селищною радою для купівлі спортивних тренажерів.

Збудуємо разом майбутнє наших дітей – ось основна мета наших депутатів, які взяли на себе відповідальність за добробут своїх виборців та виконують дані обіцянки”, – говорить Юрій Рожков

Як результат, вже через місяць депутат Херсонської міської ради від “Солідарності” Сергій Жуйков повідомив:

Процес розпочато! Проект на 1 млн грн! Я дякую всім, хто допомагав в реалізації цієї ініціативи! Особливо, Юрію Рожкову і Олександру Співаковському. Окрема подяка Херсонській міській раді. Це – загальна заслуга всіх. Мене вразила реакція дітей – вони й досі не вірять в це”.

kherson.solydarnist.org

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН