Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Форум Медведчука не вдалося провести у Миколаївській облраді

У Миколаєві медведчуківському “Українському вибору” не вдалося провести “Південний форум” у будівлі ОДА та облради. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

У їдальні облради правоохоронці спілкувалися з лідером миколаївського “Українського вибору”, депутатом облради Максимом Невінчаним. У цьому ж приміщенні нібито мали обідати учасники форуму.

Активісти намагалися прорватися в їдальню, проте спецпідрозділ поліції блокував вхід. На місце також прибув очільник обласного управління Нацполіції Юрій Мороз. Зрештою Невінчаного вивела поліція. Не вдалося потрапити на форум і нардепу-“опоблоківцю” Василю Німченку.

Учасники форуму пішли через “чорний” хід. Аквісти до останнього залишалися, щоб переконатися, щоб форум не проводитимуть та перестрибували через огорожу внутрішнього двору в ОДА.

Як стало відомо, будівля перебуває на балансі Миколаївської облради. Вчора, 25 жовтня, Невінчаний написав листа в облраду, щоб провести у їхньому приміщенні форум. Проте йому відмовили сьогодні зранку.

Варто додати, що до активістів не вийшла голова облради. Як зазначили її помічники, Вікторія Москаленко зараз відсутня. Прокоментував ситуацію голова ОДА Олексій Савченко. За його словами, сепаратизма на Миколаївщині немає.

Затриманих як з боку активістів, так і учасників форуму немає. Долучали до охорони громадського порядку близько 80 правоохоронців.

Поділитись публікацією

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН