Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Снігурівському районі на Миколаївщині триває ремонт понтонного моста, який затопили зерновози

Експлуатаційний стан понтонного мосту у селі Новотимофіївка Снігурівського району поступово відновлюється.

Так, наприкінці минулого тижня, дорожники філії Снігурівський райавтодор виконали заходи з підняття одного (з двох затоплених) понтона, повідомляє прес-служба САД у Миколаївській області.

Завдяки тому, що дорожники оперативно відреагували та скористалися нагодою, коли рівень води у річці впав, вони за допомогою насосів відкачали воду із підтопленого понтону. Всі роботи працівники райавтодору виконали власноруч, без залучення будь-якої допоміжної техніки.

На сьогоднішній день, дорожниками виконуються заходи по виведенні другого підтопленого понтону в затон для відкачування з нього води та поступового відновлення експлуатаційних характеристик наплавного мосту в цілому. Всі ці заходи дозволять вже найближчим часом відкрити рух наплавним мостом, тим самим забезпечивши безперебійне транспортне сполучення мешканців села Новотимофіївка з обласним та районним центром.

Нагадаємо, що у вересні наплавний міст у селі Новотимофіївка Снігурівського району в черговий раз став жертвою безвідповідальності та нахабності зерновиків та перевізників. Недопустиме навантаження, яке спричиняють великоваговики на наплавні мости вже неодноразово призводило до підтоплення понтонів та пошкодження елементів мостів.

Миколаївська Правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН