Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представнику олігарха Новинського намагаються знайти робоче місце в облраді. Або ж, чи піде Федін на компроміс

Голова облради прокоментував інформацію про можливу зміну голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та переведення керівника комісії на оплачувану посаду.

«По-перше, пан Федін на сьогоднішній день є головою бюджетної комісії», – відзначив Владислав Мангер.

«По-друге, як на мене і на думку нашої команди, очолювати бюджетну комісію повинна людина, опозиційна до влади», – сказав голова облради. І пояснив, що це дасть можливість контролювати, чи правильно використовуються бюджетні кошти. «І по-третє, ця людина повинна бути на державній службі і весь час знаходитися в обласній раді, оскільки кожного дня виникають питання, що стосуються бюджету. Тому є думка, що ця людина повинна бути в виконавчому апараті обласної ради», – переконаний Владислав Мангер.

«Обласна рада повинна запрацювати як потужний орган, який буде виконувати функції для області – не просто кнопкодави повинні сидіти, кнопки натискати, ми повинні розробляти програми, приймати їх, підтримувати фінансово», – відзначив голова облради. А для того, щоб програми приймалися, треба розуміти – є кошти в бюджеті чи немає.

Голова облради припустив, що депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок» поспілкується з цього приводу. «Якщо Василь Вікторович (Василь Федін – голова фракції та голова профільної комісії – ред.) буде згоден працювати і буде бачити можливість – розглянемо це питання, будемо з ним спілкуватися з цього приводу. Кажу так: це питання ще буде обговорюватися», – відзначив Владислав Мангер.

Херсонська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН