Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати проігнорували сесію Запорізької облради – засідання не відкрили

Скликана на сьогодні, 27 вересня, восьма позачергова сесія Запорізької обласної ради так і не відкрилася. В сесійну залу з’явився лише 31 депутат, тож кворуму для відкриття сесії не було, повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя. Таким чином, запорізькі депутати вчергове проігнорували вимоги суду щодо поновлення на посаді директора КП “Готель “Україна” Юрія Ільницького та компенсації йому моральної шкоди і середньої заробітної плати за період його незаконного звільнення. Адже саме через це питання і була скликана позачергова сесія. Крім нього у порядку денному було ще одне, за словами голови Запорізької облради Григорія Самардака, суто технічне, – про звільнення виконувача обов’язки головного редактора комунального підприємства “Редакція журналу “Хортиця”, яке ліквідовано рішенням сесії.

Проте обидва питання розглянуті не були. Голова облради нагадав депутатам, що уже в жовтні на сесії треба розглядати зміни до бюджету, тож закликав до відповідальності. Коли будуть розглянути питання сьогоднішнього порядку денного наразі невідомо, Самардак зазначив, що про день і час наступного засідання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, на минулій сесії депутати Запорізької облради відмовилися розглядати проект рішення “Про виконання рішення Хортицького районного суду Запоріжжя від 15 червня”, яке стосується поновлення Юрія Ільницького на посаді директора комунального підприємства “Готель “Україна” Запорізької обласної ради та компенсації заробітної плати.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН