Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві 17 вересня оголосили днем жалоби за загиблими дорожниками

Міський голова підготує звернення, щоб всі роботи міських служб, супроводжував патруль поліції.

У Миколаєві 17 вересня оголосили днем жалоби за загиблими у ДТП співробітникам комунального підприємства. Про це повідомляється на сайті Миколаївської міськради.

«Те, що сталося, це – величезна трагедія. Це дуже символічно, що люди, які розмічали дорогу для тих, хто рухається по ній, загинули при таких обставинах», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич запевнив, що буде підготовлено звернення до управління поліції про те, щоб всі роботи, які проводяться міськими службами, супроводжував патруль поліції.

«Миколаївські водії багато в чому вкрай безвідповідальні і не дотримуються взагалі правил дорожнього руху. Вважаю, що необхідно проводити нічні рейди по виявленню п’яних водіїв, і тільки великі штрафи допоможуть нетверезому водієві відмовитися сісти за кермо», – підкреслив мер.

Нагадаємо, у Миколаєві в ніч на 15 вересня водій BMW на смерть збив чотирьох працівників дорожньої служби, які наносили розмітку. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Тиждень.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН