Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новом Буге пошли на крайние меры дабы остановить поток большегрузов через город

Глава Новобугской РГА Сергій Іванов объявил войну перевозчикам. Цель войны – сохранить начатый ремонт дороги Н-11. Судя по сообщению, оставленному  на своей страничке в социальной сети Фейсбук чиновник настроен решительно и не остановится ни перед чем. Кроме того, Сергей намерен привлечь в свои ряды неравнодушных граждан, которые помогут ему в этой неравной борьбе.

«В продовження мого репосту по Логістику. Від сьогоднішнього дня в Новобузькому районі оголошується тотальна війна перевантаженням!!! Держава виділила кошти не для того, щоб знову Н-11 знищити. Люди взимку мерзли місяць під час акції по перекриттю дороги з однією метою- щоб їх почули і більше не помирали мешканці району від стану доріг. Тому запрошую не байдужих активістів разом зі мною не пропустити жодну машину з перевантаженням через місто Новий Буг. Запрошую сусідні районі долучитися до навелення порядку. А до горе-перевізників звертаюся:-Досить до мене телефонувати і погрожувати! Немає сенсу! Я не відступлю! Я люблю своє місто і свою країну. І тому буду виконувати свою роботу чесно.
З початком ремонтних робіт моє робоче місце буде на дорозі Н-11. Мій мобільний телефон 0679078101. Телефонуйте і повідомляють про горе-перевізників. Не будьте байдужими. Тільки разом ми наведемо лад в своїй країні», – говорилось в сообщении Сергея.

Без Табу

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН