Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські депутати про Агенцію розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад

«Дуже добре, що у нас є Агенція розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області, яка допомагає депутатам у роботі. Фахівці Агенції виїздять на комунальні підприємства, проводять аналіз і доповідають на комісії депутатам, які недоліки вони бачать у роботі цих комунальних підприємств. І ми вже тут з депутатами приймаємо рішення чи даємо свої рекомендації керівництву цих комунальних підприємств, як далі вести роботу.

У комісії багато успішних підприємців, і, безумовно, вони можуть поділитись власним досвідом для розвитку комунальних підприємств, що мають працювати на громаду», – прокоментував голова постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності, архітектури, будівництва та транспорту Юрій Рожков.

Також Юрій Рожков звернув увагу тих, хто хоче взяти участь у конкурсі на право оренди комунального майна: треба вчасно подавати документи.

«Тому я хочу до всіх звернутися, щоб вчасно подавали документацію», – каже голова постійної депутатської комісії. Документи на участь у конкурсі необхідно надавати протягом 10 днів після оголошення конкурсу на офіційному сайті обласної ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН