Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іранська делегація на Херсонщині знайомиться із фермерськими господарствами

Делегація з Ірану приїхала на Херсонщину, для обміну досвідом. Із закордонними гостями спілкувався і Ігор Йосипенко, кервіник агропідприємства.

Потенційними інвесторами з Ірану було відзначено працелюбність українського народу. Враженнями від спілкування із гостями з Ірану поділився на своїй Фейсбук сторінці Ігор Йосипенко:

– Іран багатий пам’ятками, але всі погоджуються, що головне місцеве багатство – це люди. Неймовірно доброзичливі й гостинні! Саме таке враження склалось в мене коли я в них гостював у минулому році.

І ось кілька днів іранці з візитом у відповідь гостюють у нас в Україні, а саме на Херсонщині. І звичайно ж не забуте і моє підприємство.

Буквально вчора знайомив гостей зі своїм господарством в селах Качкарівка, Новокаїри та Милове Бериславського району.

Гості приємно були здивовані неймовірним можливостям, які є у нас – прекрасна плодюча земля, наявність поруч могучих вод Дніпра, можливість зрошення земельних угідь, аграрні традиції та трудовий ресурс.

А крім того, іранці також підмітили не тільки гостинність і доброзичливість наших людей, але також і їх неймовірну працездатність та бажання працювати на рідній землі.

В свою чергу їх зацікавила можливість участі в розвитку сільського господарства нашого району, можливістю будівництва зрошення. Для цього вони цікавляться умовами праці в Україні, принципами оподаткування та гарантіями можливого інвестування в агросектор Херсонщини.

йосип иран2

йосипенко иран

йосип иран5

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН