Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві пройде фестиваль короткого метра «Громадський проектор»

У Миколаєві у вересні втретє пройде Фестиваль короткометражного кіно «Громадський проектор». Про це повідомляють організатори заходу.

Цього року тема фестивалю звучить так: «Зміни». Організатори фестивалю хочуть разом з режисерами і глядачами подискутувати про те, як сьогодні змінюється життя навколо, як змінюються люди, міста і країна в цілому, як українці переживають щоденні як хороші, так і погані зміни.

Голова організаційного комітету фестивалю, журналіст Андрій Лохматов сказав: «Ми не зупиняємося на досягнутому – в минулому році до участі на наш фестиваль надійшло понад 40 фільмів з різних міст. В цьому році ми знову закликаємо всіх режисерів, журналістів, операторів, любителів і професіоналів, будь-якого, хто завжди мріяв зняти своє кіно, приєднуватися і брати участь в нашому фестивалі».

Як і раніше, фільми тривалістю до 10 хвилин приймаються до участі в конкурсі в двох номінаціях: «Ігрове кіно» і «Документальне кіно». У цих же двох номінаціях професійним журі, головою якого незмінно залишається директор Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі, будуть визначені переможці, які отримають грошові премії.

Детальніше про умови участі у фестивалі можна дізнатися на сайті www.proektor.in.ua.

Показ short-list фестивалю та урочиста церемонія нагородження переможців пройдуть в Миколаєві у вересні цього року.

day.kyiv.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН