Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаїв заполонили перевантажені фури

У зв’язку з жнивами, що зараз у самому розпалі, в Миколаївські порти та перевантажувальні термінали почали звозити зерно перевантажені фури. Вже декілька днів вулиці міста заполонили вантажівки, які не встигають приймати зернотрейдери або івзагалі відмовляються це робити, як спецпорт “Октябрьск”, передає Depo.Миколаїв.

Євген Воловий на своїй сторінці у Фейсбуці визначив основні місця скупчення автомобілів. Найбільше від багатокілометрової черги з фур страждає Корабельний район міста. Вантажівки вистроїлись від Широкобальського мосту до Богоявленського проспекту. Вчора на всіх в’їздах у місто чергувала патрульна поліція, яка трохи знизила напругу: “На даний момент на всіх в’їздах стоїть патрульна поліція Миколаєва, фурам в’їзд в місто заборонений до особливого розпорядження. Далі заїхав в Широку Балку і подивився на стан черги фур. Поліція нормально відпрацювала в це раз і разсовала фури по сусідніх вулицях, тим самим звільнивши Шірокобальскій міст. Зараз реальний кінець черги на Богоявленському проспекті в районі “Хреста” в Широкій Балці”.

Пізніше фури все-таки почали пускати в місто з боку Баштанки та Херсона, але це лише погіршило ситуацію. 

Вночі мер Миколаєва Олександр Сєнкевич проінспектував ситуацію особисто. На даний момент кінець черги з вантажівок закінчується в районі перегону: “Мерський моніторинг проти ночі… Проїхалися по об’єктах ремонту, і заодно перевірили стан черги з фур на Богоявленському. На даний момент кінець черги знаходиться в районі заправки WOG на перегоні. Тобто прогрес є. Але близько 23:00 патрульної поліція Миколаєва відкрила в’їзди в місто і фури знову понеслися на вулиці. Тут же обговорили ситуацію з Олександр Сєнкевич і прийняли рішення, що в’їзд повинен бути обмежений хоча б на 1-2 дня, для того що черга розсмокталася і придбала контрольовані обсяги. А далі тільки правильна порційна диспетчеризація з боку міської влади, поліції та УТБ”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН