Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Крупіца отримав від ПФЛ «Премію імені Сергія Панасюка»

24 червня у м. Києві у Будинку футболу відбулася XXV чергова Конференція  Професійної Футбольної Ліги України, де прийнято ряд важливих рішень і було нагороджено лауреатів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів першої та другої ліг сезону 2015/16 та номінантів серед кращих прес-служб клубів ПФЛ.

Авторитетне журі конкурсу на чолі з президентом ПФЛ Сергієм Макаровим визначило кращих серед представників ЗМІ у номінаціях:

«Краща прес-служба» – ФК «Гірник» /Кривий Ріг/

«Краще історично-статистичне наповнення сайту»
– ФК «Черкаський Дніпро» /Черкаси/

«Краща клубна відео робота» – ФК «Гірник-Спорт» /Горішні Плавні/

«Найоперативніше висвітлення подій» – ФК «Іллічівець» /Маріуполь/

«Кращий клуб у роботі з громадськістю» – ФК «Верес» /Рівне/

«Премія імені Сергія Панасюка» – Олександр Крупіца /Херсон/

Презентуючи  номінацію «Премія імені Сергія Панасюка»,  журі ПФЛ зазначило, що відомий український телеведучий та коментатор Сергій Панасюк пішов із життя рік тому зовсім молодим. За свої 33 роки він, тим не менш, встиг завоювати симпатії футбольної України, працював на чемпіонатах світу та Європи, коментував матчі збірної України, наших провідних клубів, фінали єврокубків. Справедливо вважався одним із найкращих в Україні в своїй професії, але в житті лишався чудовою людиною без натяку на «зірковість».

Серед тем, якими він займався під час роботи на телеканалі «Футбол», – і перша національна ліга. Сергій ретельно і відповідально ставився до неї, зберігаючи паритет щодо всіх клубів, хоча в душі, звісно, переживав за рідну чернівецьку «Буковину». Сергій пішов із життя, але його не забуто. 

ПФЛ ініціює премію імені Сергія Панасюка за багаторічне служіння футболу для журналістів, які висвітлюють турніри та діяльність ПФЛ.

«Перший номінант цієї Премії – Олександр Крупіца. Будучи науковцем за основною роботою, він уже 40 з лишком років є літописцем футболу й спорту Херсонщини. Автор низки книг, календарів-довідників, оглядач матчів херсонських команд в обласних та всеукраїнських ЗМІ. Людина, яка бачила перші кроки в великому футболі Головка та Максимова, Коваленка та Караваєва, тренерські успіхи Лемешка, Павлова, Федоренка, Пучкова. Відзначаємо пана Олександра за багаторічну працю на ниві обласного футболу, адже Херсонщина нині – один із найбільш представлених у ПФЛ регіонів, відразу три клуби якого змагаються в другій лізі!» – говориться у прес-релізі журі ПФЛ. 

І ще приємна новина: ПФЛ України назвав  лауреатів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів першої та другої ліг сезону 2015/2016 роківу, а за підсумками статистичних підрахунків визначив найкращих бомбардирів та команди-переможниці конкурсу «Чесна гра» в обох дивізіонах. Так, лауреатом Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2015/ 2016 років конкурсу «Чесна гра» став ФК «Мир» (Горностаївка) – 45 попереджень і 4 вилучення у сезоні другої ліги.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН