Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рятувальники Миколаївщини б’ють на сполох — ситуація із загибеллю людей на воді вкрай тривожна

Ситуація, яка склалася із загибеллю людей на воді викликає занепокоєння рятувальників.

Не зважаючи на численні застереження, тільки з початку купального сезону сталося 17 надзвичайних подій на водних об’єктах області, на яких загинуло 15 осіб, з них 2 дитини. Основною причиною трагедій стала безпечність та нехтування правилами особистої безпеки на відпочинку.

Так, 28 червня в акваторії Бузького лиману мкр. Намив, під час відпочинку на пляжі пішов купатися та зник безвісті громадянин республіки Нігерія, 1982 р.н.

Пошукові роботи проводили аварійно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону. 29 червня об 11:40 тіло чоловіка було знайдено. Для встановлення остаточної причини смерті тіло загиблого доставлено до СМЕ м. Миколаєва.

Рятувальники Миколаївщини наголошують! Шановні мешканці міста та області, гості нашого краю, щоб відпочинок біля води приносив тільки позитивні враження, не нехтуйте правилами безпеки біля водойм. Пам’ятайте, що біду легше попередити ніж потім жалкувати про її наслідки. Бережіть себе та своїх рідних! В екстреній ситуації дзвоніть до Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН