Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві загорілося сміттєзвалище: півміста затягло ядучим димом

Диспетчер МНС повідомив про пожежу на звалищі у Миколаєві. Повідомляється про поширення вогню на території понад двох з половиною тисяч квадратних метрів.

Осередок займання був зафіксований ввечері 21 червня в районі міського кладовища, де “завдяки зусиллям” городян за останній час організувалось чергове стихійне звалище. Саме воно й зазнало займання.

Основну масу сміття становлять пластикові відходи, будівельне сміття, а також старі відпрацювали свій “термін” автомобільні шини. Вогонь супроводжується рясним їдким димом, який під поривами вітру спрямовується в бік міста.

Сильне задимлення Ленінського району Миколаєва змушує людей в 30-градусну спеку щільно закривати вікна, так як від високої концентрації в повітрі отруйного диму дихання стає скрутним. Димом повністю затягнутий житловий мікрорайон “Водопій”.

За словами фахівців, виділяємі при горінні пластмаси діоксин є особливо небезпечною отруйною речовиною. Наслідками його концентрації в організмі може стати виникнення онкологічних захворювань. Речовина небезпечна для людини навіть у малих кількостях.

mediastar.net.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН