Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Силантьєв у Херсоні зустрівся з випускниками

Про те, як пройшов випускний для учнів 9 класу Антонівської школи №21, розповіла Галина Лугова.

“Випускний вечір для учнів 9 класу, батьків, вчителів Антонівської 21 школи запам’ятається назавжди. Привітати випускників зі святом та вручити подяки батькам за виховання дітей, активну співпрацю зі школою приїхав голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов.

Подяку отримав і класний керівник 9 класу Тонеян Карен Бабкенович. Поділився секретами успіху в спорті з дев’ятикласниками, привітав учнів та батьків, депутат Верховної Ради України Денис Силантьєв, відомий чемпіон світу з плавання.

Голова Піклувальної ради школи, депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков вручив подарунки найактивнішим учням класу і звернувся до Дениса Силантьєва з проханням долучитися до розвитку плавання дітей у нас в селищі, тим паче, що річка через дорогу від школи, і звісно, ми всі будемо щасливі, якщо разом депутати ВР Херсонщини посприяють у модернізації Антонівського стадіону “Дніпро”.

Діти, батьки, вчителі вірять, що наступним кроком в підтримці здорового способу життя, розвитку спортивних здібностей дітей селища, можуть стати втілені у реальність саме зазначені побажання Юрія Рожкова і “Зелена школа” зможе перетворитися на оздоровчий комплекс для наших діточок!

Кажуть, якщо мріяти і діяти, то мрії здійсняться!”

силант школа3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН