Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В следующем году Евровидение будет в Херсоне?

Не зря говорят о 12-летней цикличности жизни. Вот и в случае с конкурсом “Евровидение”, все украинцы увидели подтверждение этой теории. Именно 12 лет назад 1-е место в этом конкурсе досталось Руслане. Сейчас все радуются новой победе – Джамала стала первой на “Евровидении 2016” с песней “1944”.

В Херсоне на это событие отреагировали по-своему, сперва городской голова В. Мыколаенко в соцсетях выступил с предложением провести этот песенный конкурс в Херсоне и спустя несколько часов, губернатор Херсонской области поддержал эту идею, написав на своей странице в Facebook:

“Співачка Джамала, яка представляла Україну на конкурсі Євробачення-2016, здобула перше місце! Від імені Херсонської обласної адміністрації вітаю усіх громадян з її блискучою перемогою. Це ще одна перемога незалежної України. Голос Джамали – це голос усього народу України, який сьогодні веде боротьбу за свою свободу.
Разом із Володимиром Миколаєнком тепер маємо завдання добитися проведення Євробачення-2017 у Херсоні) Така подія мала б не лише економічне, а й важливе політичне значення. Але економічні чинники будуть визначальними в прийнятті рішення і представленні Херсона, як можливого місця проведення Євробачення-2017. Нам потрібен розвинутий аеропорт, сучасні дороги, європейська інфраструктура для запрошення гостей і лобіювання Херсона на національному та міжнародному рівні.
Владимир Миколаенко, запрошую завтра на нараду з цього питання. Маємо починати працювати вже сьогодні.”

Найдет ли отклик эта идея на всеукраинском уровне, вопрос другой, но пока много херсонцев с энтузиазмом восприняли подобную инициативу первых лиц Херсонщины.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН