Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Члени делегації Аджарської Автономної Республіки Грузії відвідали Миколаївський муніципальний колегіум ім. В.Д. Чайки

25 квітня заступник міського голови Євген Шевченко і члени делегації Аджарської Автономної Республіки Грузії – губернатор муніципалітету Хелвачаурі Надим Варшанідзе, заступник губернатора муніципалітету Кобулеті Іраклі Цецхладзе – відвідали Миколаївський муніципальний колегіум ім. В.Д. Чайки.

Екскурсію по одному з кращих навчальних закладів міста для гостей провели начальник управління освіти Ганна Деркач і директор колегіуму, Народний учитель України Сергій Січко.

– Гостям Миколаївщини вирішили показати муніципальний колегіум, як установу нового типу, як ми його називаємо – школа майбутнього, – розповіла Ганна Іллівна. – Серед вихованців колегіуму – найбільша кількість переможців учнівських олімпіад, конкурсу захисту дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук.

Сергій Січко розповів, чим збирається дивувати гостей з-за кордону. За його словами, в цій школі створені всі умови для гармонійного розвитку дитини.

– Ми показуємо не тільки красиву картинку. У школі вчаться 1700 осіб. Наші діти демонструють високі результати в навчанні. На олімпіади всеукраїнського рівня їздили 17 вихованців колегіуму. Привезли 7 медалей – це дуже високий рівень. Але ми вважаємо, що це норма для нашої школи. Педагогічний колектив працює на повну силу. З 117 вчителів у нас 14 заслужених учителів України, 2 кандидати наук.

Під час огляду навчального закладу члени іноземної делегації ознайомилися з навчальним процесом, матеріально-технічною базою, побачили, як впроваджуються в навчальний процес новітні технології. Свої враження від побаченого гості висловили однозначно: «Дуже сподобалося!». А Сергій Січко запросив їх приїхати в наступному році на 10-річний ювілей відкриття першої черги муніципального колегіуму.

mkrada.gov.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН