Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У міськраді роз’яснили нові правила реєстрації місця проживання

04 квітня Херсонська міська рада набула повноважень щодо здійснення реєстрації місця проживання херсонців.

Відповідно,  послуги прописки/виписки  відтепер надаватиме новостворений відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб міськради.

“Для херсонців змінилося лише одне – тепер аби прописатися чи виписатися необхідно приходити до Центру надання адмінпослуг, а не до управління Державної міграційної служби в області”, – говорить в.о. заступника міського голови Віктор Іванушкін.

Віктор Іванушкін наголошує, що процедура прописки чи виписки у зв’язку зі зміною місця надання таких послуг не є обов’язковою для всіх херсонців.

Певні труднощі викликало те, зазначає в.о. заступника міського голови, що між передачею повноважень міськраді та прийняттям нею їх не було перехідного періоду.

“Це дещо ускладнює роботу працівників новоствореного відділу, адже на руках у них ще немає баз даних від управління Державної міграційної служби в області та від установ, щоїх вели”, – звертає увагу Віктор Іванушкін.

Наразі продовжується процедура прийняття-передачі картотек від відповідних установ

Але робота все одно ведеться -документи усіх херсонців приймаються та опрацьовуються. За минулий тиждень до відділу реєстрації міськради за подібними послугами звернулося близько 170 мешканців міста.

http://www.city.kherson.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН