Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться Всеукраїнський освітній форум, який включено до програми заходів ЮНЕСКО

У Херсонському державному університеті протягом двох днів проходитиме Всеукраїнський освітній форум «Нова українська школа – діалог з В. О. Сухомлинським».

Всеукраїнський освітній форум включено до програми заходів ЮНЕСКО з відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського. У роботі конференції беруть участь перший заступник голови Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України, народний депутат України Олександр Співаковський, доктори педагогічних наук, професори з Києва Олександра Савченко та донька видатного українського педагога Ольга Сухомлинська, відомі науковці, керівництво Херсонської області.

У перший день форуму учасники відвідають музей Херсонського державного університету, побувають з екскурсією в Академії неперервної освіти, де розгорнута виставка робіт учнів НЕК «Художня школа» за мотивами художньої спадщини Василя Сухомлинського та відвідають майстер-клас.

В обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбудуться секційні заняття та знайомство з Наталією Щербою. Відкриття Всеукраїнського освітнього форуму відбудеться 25 квітня о 10 годині в Херсонському державному університеті (256 аудиторія)

26 квітня учасники форуму відвідають Скадовську гімназію та побувають на відкритті V Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей «Василеві передзвони», на виступі літературного театру та читаннях поезії.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН