Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

184 підприємства на Херсонщини скористались конвертаційним центром

На Херсоонщині організатори конвертаційного центру отримали вирок. Його обслуговували 13 підприємств, сім з яких визнали фіктивними, а скористались послугами 184 підприємства. Через цю схему ділкам вдалося прокрутити більше 50 млн. грн. Ця справа вже дійшла до суду і організатори отримали вироки. Також їх зобов’язали відшкодувати заподіяні державі збитки у 10 млн. грн.

За вироком Херсонського міського суду, який набрав чинності на сьогодні, організатора конвертаційного центру визнано винним. Призначено остаточне покарання у вигляді штрафу у розмірі 20 тисяч неоподаткованих мінімумів. Ця сума складає 340 тис. грн. з позбавленням права займатися підприємницькою діяльністю строком на 2 роки з конфіскацією майна та із застосуванням положень статті 75 Кримінального Кодексу в частині позбавлення волі та конфіскацією майна“, – коментує Дмитро Сосинович, перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області.

184 підприємства, які скористались послугами конвератаційного центру, чекають позапланові перевірки і донарахування несплачених податків.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН