Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики військової частини 3056 пройшли навчальні збори

Якщо ви обрали професію медичного працівника, то вам навряд чи вдасться нудьгувати. Особливо насичені будні у військових медиків. Адже окрім добових чергувань та ротацій до зони бойових дій, вони мають постійно контролювати стан здоров’я особового складу. І це не тільки під час пандемій чи сезонних спалахів захворювань, а і у постійному режимі забезпечення охорони здоров’я бійців. 

Тому, впродовж двох днів, медики всіх підрозділів військової частини 3056, для удосконалення вже існуючих навичок та отримання нових знань в медичній сфері, пройшли спеціальні навчальні збори. 

“Ці два дні були для нас насиченими. Ми намагалися розкрити якомога більше нових тем та пригадати вже те, що вміємо. Ми розглядали найбільш актуальні напрямки, починаючи від тактичної медицини, надання медичної допомоги під вогнем та закінчуючи наданням невідкладної медичної допомоги при порушенні роботи серцево-судинної системи”, – розповідає інструктор,  сержант Марк Васильченко. 

Як зазначає начальник медичної служби частини, старший лейтенант Андрій Бойко, за результатами  підсумкових заліків, санітарні інструктори та фельдшери на високому рівні володіють необхідними навичками військово-медичної підготовки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН