Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі відбулося весілля в прямому ефірі

Весілля під час карантину й у прямому ефірі в одній із соціальних мереж прямо із Центрального РАЦСу у Запоріжжі. Так одружувалися молодята Роман та Юля Тюріни. Урочисті підписи, які засвідчують їхній шлюб, подружжя поставило 5 травня.

Дату одруження, 5 травня, молодята обрали символічну, бо сподобалася магія чисел – 05.05.2020, зазначила Юля. Дівчина згадує: рік була нареченою. Весілля планували відгуляти в травні, поки квітне бузок. Оскільки заяву на реєстрацію шлюбу подали ще до карантину, тож змінювати дату не збиралися, а вигадали інший спосіб святкування разом з близькими та друзями.

«Нам дзвонили вже, коли почався карантин, і коли було відомо, що не можна буде, аби в приміщенні булопонад 10 людей, це з урахуванням нас, працівників РАЦСу, фотографа та гостей. Нас попередили, що ми повинні бути в пальчатках та масках. Але ми вирішили не відміняти наше рішення. Тож, зранку, в день весілля, я відвіз Юлю до її подружки на макіяж, і зібрався сам. Для мене збори в цей день, були як і в звичайний день», – каже Роман Тюрін

«Всі гості у нас були в масках, в пальчатках. Я ввечері перед весіллям обшивала свою маску мереживом. На церемонії нам дозволили зняти пальчатки і маски, аби зробити світлини. Співробітники також були і в масках, і в пальчатках, а на саму церемонію ведуча зняла. Наших гостей було 6 осіб. Ми вирішили створити діалог в соціальній мережі і запустили прямий ефір. Ми вели трансляцію, наші близькі підключалися до нас і писали свої коментарі. Працівників РАЦСу про нашу вигадку ми не попереджали, але ніхто не був проти», – каже Юлія Тюріна.

Вдома продовжили святкувати вже за допомогою онлайн платформи ZOOM. П’ять годин поспіль молодята були на зв’язку.

Подружжя мало не лише незвичайне весілля, а й історію кохання. Познайомилася пара 13 років тому. Юля із Запоріжжя, Роман з Первомайська, Луганської області. Спілкувалися телефоном та в Інтернеті, а два роки тому зародилися їхні стосунки. І лише три місяці тому Роман переїхав до Запоріжжя.

«Спілкування підтримувалося дружнє, жодних почуттів у нас не було. А два роки тому ми зідзвонилися. Спочатку я виставила своє фото в соціальній мережі, Рома його прокоментував, і я подумала, що треба зідзвонитися. Оскільки ми жили в різних містах, то бачилися рідко, дуже багато часу забирала дорога. Освідчився Рома мені під час відпустки в Єгипті рік тому, це було дуже романтично, я спочатку казала «ні-ні-ні», але не в сенсі «ні», то звичайно було «так», я просто не могла повірити» – каже Юлія.

«Вже минуло два роки і немає такого дня, щоб ми не спілкувалися. Ми довго вирішували, хто до кого переїде, і довго приймали це рішення. Юля й досі не знайома особисто з моєю мамою, бо мама живе в так званій ЛНР, то ж з мамою спілкуємося лише по інтернету поки що. А я з Юліною мамою знайомий. Наші родини, виходить, також між собою ще не знайомі», – розповів Роман.

Нині молодята готуються до виїзної шлюбної церемонії, задля якої Юлі шиють весільну сукню. А головне, подружжя чекає, що їхні батьки та рідні зможуть приїхати до них, і, нарешті, всі познайомляться безпосередньо, наголошують молодята.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН