Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Меценати долучилися до роботи антикризового штабу у Херсоні

Садіяр Мамедов одним з перших як представник бізнесу приєднався до роботи Єдиного антикризового штабу на Херсонщині, який працює з 20 березня та надає допомогу незахищеним верствам населення в умовах карантину. Своє бачення допомоги він представив 24 березня 2020 року, коли представники бізнесу і влади консолідували свої зусилля в боротьбі з коронавірусом. Садіяр Мамедов зокрема зазначив: “Зараз складний час для кожного з нас . Але є люди, які залишись без засобів існування. Ми повинні об’єднатись, аби захистити тих, хто найбільше потребує цього”. Відповідний захід проходив в ККЗ “Ювілейний, і став стартом масштабної допомоги городянам і жителям області. Бо карантин, соціальна ізоляця – виклик для громади Херсонщини. Карантин розпочався 12 березня, з 17- закрилось багато громадських місць, організацій, закладів, а відтак чимало людей вже потрепають від нестачі коштів,а особливо треба захистити і багатодітні сім’ї, матері-одиначки, інваліди, і людей похилого віку, які є перші в зоні ризику.

На площах Херсонського машинобудівного заводу нині працюють волонтери, бо саме сюди надходить і гуманітарна допомога, і акумулюються найнеобхідніші речі – продукти харчування, засоби захисту тощо. Юрій Гусєв, голова Херсонської облдержадміністрації, інспектуючи складські приміщення разом з волонтерами та підприємцями зазначає: “Близько 12 млн грн вже зібрано за підтримки великого, середнього та малого бізнесу.

З них залучено 1 млн 150 тис. грн на продовольче забезпечення незахищених верств населення. Майже 600 харчових пакунків отримали малозабезпечені, інваліди та багатодітні родини, 1 550 дзвінків надійшло на «гарячу лінію» кол-центру”.

Вже 11 днів поспіль команда благодійного фонду Садіяра Мамедова разом з Єдиним антикризовим штабом Херсонської області щодня передає матеріальну допомогу, спілкуються з тими, хто залишився сам-на-сам зі своєю бідою, нуждою. “Саме такі часи показують суспільству, хто є хто. Дякую всім, хто вже з нами, сподіваюсь нас стане ще більше і ми зможемо допомогти багатьом херсонцям!” – підкреслив Садіяр Мамедов. На персональній сторінці ФБ Садіяра Мамедова херсонці висловлюють вдячніть меценату, який вже не перший рік, систематично, допомагає городянам!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН