Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні в Одесі судитимуть хлопця, якому закидають вбивство 14-річної Дарини

Тримання під вартою – такий запобіжний захід прокуратура Одеської області проситиме суд обрати 15-річному хлопцю, якого підозрюють у вбивстві неповнолітньої Дарини Дробот. Про це розповіла прессекретарка обласної прокуратури – Катерина Новачли. За її словами суд над неповнолітнім має відбутися сьогодні в Комінтернівському суді міста Доброслав на Одещині.

Зазначимо, вчора стало відомо, що неповнолітньому, якого підозрюють у вбивстві Дарини Дробот, загрожує до 15 років позбавлення волі. Його дії кваліфікували за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Про це повідомив начальник Головного Управління Нацполіції в Одеській області – Олег Бех. За його словами смерть дівчинки наступила в результаті удушення.

Нагадаємо, 3 листопада тіло 14-річної дівчинки знайшли на території Лиманського району. Про її зникнення заявила матір. Вона повідомила, що донька у суботу пішла з друзями гуляти і не повернулася. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок руху дитини, а також опитали її друзів. Вони розповіли, що усі разом відпочивали за межами міста, а потім дівчинка пішла із хлопцем з їхньої компанії. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії.

UA: Одеса

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН