Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Паціенти онкогематологічного відділення Дитячої обласної лікарні отримали подарунки

“Дарувати радість дітям – святий обов’язок дорослих!, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – а тим більше, якщо малюки хворіють”.

Разом з казковими персонажами та Дідом Морозом Юрій Рожков і команда Luck project відвідали онкогематологічне відділення Дитячої обласної лікарні.

Ніна Холодняк, головний лікар медзакладу розповіла: “Такі святкові відвідування дуже добре впливають на психо-емоційний стан наших пацієнтів. І це поліпшує процес лікування. У нас лікуються дітки від 1 року зі складними паталогіями. Вони місяцями перебувають у палатах. А тут така радість! До кожного особисто з подарунками завітали гості. Про них пам’ятають, турбуються і переживають!”.

Попіклувався Юрій Рожков й про склад подарунків, заздалегідь дізнавшись, що можна покласти у пакунки. Корисні солодощі порадували маленьких пацієнтів. А ще для них виступали інші дітки, переодягнуті у казкових звірят.

“Це дуже добре, коли діти турбуються про дітей. Намагаються розважити і підтримати у складний період життя, – ділиться Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – також ми показуємо батькам малюків, що є надія на повне одужання, адже чимало родин пройшли схожі випробування і живуть нормальним життям. Ми, українці маємо підтримувати один одного, адже ми – єдина нація: сильна і непереможна. Усі разом здолаємо будь-які негаразди”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН