Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині четверо чоловіків побили та пограбували фермера (ВІДЕО)

До Березівського відділення поліції звернувся місцевий фермер, який повідомив, що став жертвою невідомих нападників

Потерпілий розповів правоохоронцям, що напередодні йому зателефонував невідомий із пропозицією оренди землі, чоловіки домовилися про час та місце зустрічі. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікацій Одеської облполіції.

На обумовленому місці потерпілого зустріли четверо невідомих, які запропонували подивитися поле. Пройшовши у супроводі незнайомців за лісосмугу, чоловік відчув удар по голові, від якого знепритомнів та впав на землю. Прийшовши до тями, він виявив відсутність “орендодавців”. Разом з ними зникли і його гроші, а у з замку запалення автомобіля стирчав зламаний ключ.

Отримавши інформацію про подію, поліцейські відразу ж почали пошуки зловмисників. За вказаним фактом слідчим відділом Березівського ВП відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

На в’їзді до Одеси автомобіль підозрюваних затримали поліцейські групи швидкого реагування. В автівці знаходилися чотири чоловіки кавказької національності. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці знайшли $1440.

На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії. Зловмисники доставлені у Березівське відділення поліції, де діям кожного з них буде дана відповідна правова оцінка.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН